nannyvandertol2

Nanny van der Tol

Altijd mensgericht met een praktische aanpak

Altijd mensgericht met een praktische aanpak. Dat kenmerkt mijn carrière. Als betrokken en resultaatgerichte manager, coach en trainer begeleidde ik veel teambuildingstrajecten en gaf ik veel gedragstrainingen binnen bedrijven en organisaties. Mijn kennis en ervaring op het gebied van Human Resources varieert van de ontwikkeling van management en medewerkers tot het opzetten en implementeren van professionele HR-tools.

De inspiratie haal ik uit Vila

De inspiratie voor mijn gedrags- en agressietrainingen haal ik uit Vila. Dit is de Oosteuropese naam voor de godinnenenergie die als natuur door de aarde beweegt. Vila kan in allerlei gedaanten je leven binnen komen. Vila kan je leren meer mens te worden met behulp van gedaantewisselingen. Heb je te lang een vorm aangenomen? Voel je je stijf en vastgeroest, ben je niet meer flexibel in je manier van denken en zijn? Sterker nog, 95% van wat je doet, denkt of zegt, is onbewust en gaat automatisch. Vila helpt je jouw bewustzijn uit te breiden en je flexibiliteit te vergroten door andere vormen aan te nemen. Hoe mooi zou het zijn als je meer bewust kunt handelen door je eigen gedrag en dat van anderen beter te herkennen! Dat is waar Vila Training voor staat.

© Copyright 2015 - Vila Coaching